AJANKOHTAISTA / AKTUELLT

Lohjan koulujen vanhemmat LOKOVA ry tahtoo lämpimästi kiittää jäsenyhdistyksiänsä sekä kaikkia lapsiamme kannustavia aikuisia haasteellisesta mutta tärkeästä työstänne kuluvan vuoden aikana. Huoltajien, opettajien ja koulujen muun henkilökunnan tuki ja panostus on verrattoman arvokasta näinä aikoina.

Lohjan kouluissa on viikolla 47 nostettu esille lapsen oikeudet. Lokova kokee tätä hienoksi asiaksi. Katsomme myös K-O kokonaisuutta arvokkaaksi toimintamallliksi joka tukee lohjalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Tämän linkin kautta voit lähemmin tutustua K-O toimintaan Lohjalla.

Silja Tiittanen voitti kilpailun Sweet 16. Jaetulle toiselle sijalle tuli Hilma Kuitunen, Vadelma Ferin ja Olivia Lahti. Jalavan luokkien sarjassa voitti jaetulla ensimmäisellä sijalla Eveliina Haltsonen, Elisabeth Hagert ja Juha Väinölä.

Syyskuun aikana voivat kaikki kahdeksannen ja yhdeksännen luokan oppilaat Lohjalla osallistua kilpailuumme. Tuotokset voi joko kirjoittaa, videoida tai piirtää. Kilpailun aiheina ovat tarinoita ystävyydestä, yhteistyöstä tai (kestävästä) kehityksestä. Tarinan kieli voi toteuttaa millä opetuskielellä tahansa. Parhaat tuotokset palkitaan SSO:n...