AJANKOHTAISTA / AKTUELLT

Lokovan järjestäytymiskokous Laurentius-koululla 10.4 klo. 17.30 Lokovas konstituerande möte 

Tervetuloa kokoukseemme.  Voit huoltajana tai vanhempaiyhdistyksen edustajana vaikuttaa tässä kokouksessa läsnä (Laurentius-koululla) tai etänä klo. 17.30. Linkki kokoukseen on https://meet.google.com/frz-qusb-ipc

Käymme kokouksessa läpi toiveita ja ajatuksia vanhempainverkostoista jotka näkyvät kyselyssämme.

Välkomna på mötet. Du kan som vårdnadshavare eller som representant från ditt föräldranätverk påverka frågor gällande Lojo stads skolnätverk. Deltagandet kan ske antingen på plats i Laurentius-skolan eller så på distans den 10.4 kl. 17.30  

Vuosikokous Lehmijärven koululla 5.3 klo. 17.30 / Årsmöte i Lehmijärven koulu ti. 5.3 kl. 17.30


Tervetuloa Lokova ry:n vuosikokoukseen Lehmijärven koululla nyt tiistaina klo. 17.30 . 

https://meet.google.com/uii-mdtx-omx

Välkommen även till Lokova ry:s årsmöte nu på tisdag kl. 17.30.Du kan också delta på distans.

Tervetuloa koko kaupungin vanhempainiltaan:

KOKO KAUPUNGIN VANHEMPAINILTA

-puututaan yhdessä kiusaamiseen ja väkivaltaan

aika: maanantai 20.11.2023 klo 17.30-20.30

paikka: Laurentius-Sali, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja


HELA STADENS FÖRÄLDRAKVÄLL

datum: måndag 20.11.2023 kl. 17.30-20.30

plats: Laurentius-salen, Kyrkgatan 6, 08100 Lojo


Valtteri Tervala Suomen Vanhempainliitosta ja nuorisotyön edustaja Laurentiustalon-koululla 1.11 klo. 17.30

Valtteri Tervala Suomen vanhempainliitosta luennoi Laurentiustalon-koulussa. Lohjan koulujen vanhemmat LOKOVA ry tänä vuonna täyttänyt 20 vuotta. Luento tukee sekä LOKOVA:n että Lohjalla olevien koulujen ja päiväkotien vanhempainverkostojen mahdollisuudet kehittyä. Myös Lohjan nuorisotyöstä on edustaja läsnä vastaamassa kysymyksiin.


Aseman Lapset Ry luennoi Järnefeltin yhtenäiskoululla 4.10 klo. 17.30


Vakavaan kiusaamiseen puuttuminen sekä koko perheen hyvinvoinnin ja tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen

Mari Siren kertoo K-0 toiminnasta ja miten vakavaan ja pitkittyneeseen kiusaamiseen puututaan. Minttu Oinonen Friends-toiminnasta kertoo miten tuetaan lasten, nuorten ja vanhempien tunnetaitoja.


Lohjan koulujen vanhemmat LOKOVA ry tahtoo lämpimästi kiittää jäsenyhdistyksiänsä sekä kaikkia lapsiamme kannustavia aikuisia haasteellisesta mutta tärkeästä työstänne kuluvan vuoden aikana. Huoltajien, opettajien ja koulujen muun henkilökunnan tuki ja panostus on verrattoman arvokasta näinä aikoina.

Lohjan kouluissa on viikolla 47 nostettu esille lapsen oikeudet. Lokova kokee tätä hienoksi asiaksi. Katsomme myös K-O kokonaisuutta arvokkaaksi toimintamallliksi joka tukee lohjalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Tämän linkin kautta voit lähemmin tutustua K-O toimintaan Lohjalla.

Silja Tiittanen voitti kilpailun Sweet 16. Jaetulle toiselle sijalle tuli Hilma Kuitunen, Vadelma Ferin ja Olivia Lahti. Jalavan luokkien sarjassa voitti jaetulla ensimmäisellä sijalla Eveliina Haltsonen, Elisabeth Hagert ja Juha Väinölä.

Syyskuun aikana voivat kaikki kahdeksannen ja yhdeksännen luokan oppilaat Lohjalla osallistua kilpailuumme. Tuotokset voi joko kirjoittaa, videoida tai piirtää. Kilpailun aiheina ovat tarinoita ystävyydestä, yhteistyöstä tai (kestävästä) kehityksestä. Tarinan kieli voi toteuttaa millä opetuskielellä tahansa. Parhaat tuotokset palkitaan SSO:n...