Kondis luennoi Laurentius-salissa 27.10 klo/kl. 18 Kondis föreläsning i Laurentius-salen.

26.10.2022

Maria ja Nina vetävät vanhempainillan kertomalla oman tarinansa. He mm. avaavat kannabiksen faktat vanhemmille läheisen näkövinkkelistä, kertovat mihin seikkoihin vanhempien tulee kiinnittää huomiota kun epäilys huumeista ja kannabiksesta herää ja miten siinä tilanteessa tulisi toimia, ja miten tärkeää on että vanhemmat pitävät omasta jaksamisestaan huolta.
Häpeä ja syyllisyys valtaavat helposti vanhempien mielen, mikä meni pieleen kun lapseni on sairastunut huumeriippuvuuteen? Onko se kasvatuksen tulos? Mistä apua vanhemmille?
Marialla ja Ninalla on molemmilla pitkä läheiskokemus siitä, minkälaista on huumeperheen elämä pahimmillaan ja parhaimmillaan. Heillä on kokonaisvaltainen, kokemusperäinen, itse koettu ja eletty tietous aiheesta. He vastaavat myös vanhempien kysymyksiin.

Tilaisuutta tukee taloudellisesti Suomen Vanhempainliitto

Välkomna på en föreläsning som stöds av Finlands Föräldraförbund. Du har möjlighet att fråga och höra mer om hur du som förälder kan märka om ditt barn testar på droger. Värdefulla råd förmedlas om hur man som vårdnadshavare kan och bör gripa in ifall man har misstankar om att barnet testar på exempelvis cannabis. Skuldkänslor väcks lätt hos föräldrar, men här diskuteras problematiken och hjälp i olika former tas upp.